• Jachthaven-Noordschans.JPG
  • loods-Oude-Tonge.JPG
  • Evers-1.JPG
  • engelsman-8.JPG
  • DSC_0045.jpg
  • Breure-grondwerk-216.JPG

Industrie

Voor de bouw of verbouw van loods en werkplaats, winkelpand of restaurant.

Werkplaatsen

De werkplaats is het hart van het bedrijf. Het is de productieruimte waar je bedrijfsactiviteiten plaatsvinden. Wij weten als geen ander hoe belangrijk deze ruimte is. We zorgen er samen met jou voor dat je nieuwe werkplaats een prettige plek wordt om te werken. Met voldoende ruimte voor al het gereedschap en tevens een plek waar je je klanten mee naartoe durft te nemen.

Lees meer: Werkplaatsen

Food

Een van onze specialisaties is het bouwen voor de Food-industry. Dit is een vak apart omdat we als bouwbedrijf te maken krijgen met HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Dit is de risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Lees meer: Food

Opslag en bedrijfshallen

Ben je toe aan een nieuwe opslagloods, garage, of ben je op zoek naar uitbreiding van je bestaande loods? Wij bouwen opslagloodsen voor de meest uiteenlopende branches. Wil je een eenvoudig ontwerp en een snelle levering? Of ben je op zoek naar een geïsoleerde productiehal met opslagruimte? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je uitgebreid adviseren over de mogelijkheden.

Lees meer: Opslag en bedrijfshallen

Projecten

Wij realiseren graag jouw bouwproject!

Bouwbedrijf Jos Vrolijk is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok