fbpx

Renovatie

Dak- en gevel renovatie. Vloeren vervangen of asbest verwijderen.

Vloer renovatie

Binnen de agrarische sector worden op dit moment veel vloerrenovaties van stallen uitgevoerd. We vervangen bijvoorbeeld de oude betonroosters door nieuwe geavanceerde vloeren. We houden rekening met de mechanische- en chemische belastbaarheid van een stalvloer. We installeren voedergoten en mestafvoersystemen. Daarbij staat steeds de veiligheid en het comfort voor mens en dier voorop.

Lees meer: Vloer renovatie

Dak renovatie

Bouwbedrijf Jos Vrolijk is specialist in het vervangen van dakbedekkingen. Wij zorgen dat de stal of schuur weer lange tijd mee kan gaan door het (asbest)dak te renoveren. De oude golfplaten of andere versleten dakbedekkingen worden vervangen door nieuwe dakplaten, eventueel in combinatie met dakisolatie. Je kunt er ook voor kiezen om lichtdoorlatende platen aan te brengen.

Lees meer: Dak renovatie

Gevel renovatie

Jouw bedrijf van de juiste uitstraling voorzien, dat is wat gevelrenovatie doet met de oude gevel. Gevelrenovatie wordt vaak toegepast in combinatie met dakrenovatie. Als het dak van de stal is vervangen, kan de gevel vaak ook een opfrisbeurt gebruiken. Dat hoeft niet veel te kosten. Wij kunnen de hele beplating vervangen maar het is ook mogelijk om de nieuwe beplating over de oude aan te brengen. Op deze manier loopt je eigen werk geen vertraging op.

Lees meer: Gevel renovatie

Asbest saneren

Zolang asbest vastzit in een materiaal is het eigenlijk niet gevaarlijk. Dit kan echter veranderen als asbestvezels vrijkomen en in de lucht belanden. Dan vormt asbest een groot risico voor de volksgezondheid. Daarom is het voor de gezondheid dan ook aan te raden om asbest te laten verwijderen.

Lees meer: Asbest saneren
Projecten

Kwaliteit

Al meer dan 25 jaar ervaring.

Turn-key

Complete ontzorging tijdens het hele bouwproces.

Maatwerk

Geen enkel project is hetzelfde, wij denken met je mee.

Bouwen zonder zorgen

Wij houden van korte lijntjes en een persoonlijke benadering.

Duurzaam

Bouwen met oog voor mens, dier en milieu.

Veiligheid

Veilig werken staat voorop, zowel tijdens het bouwen als het ontwerpen.

Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw bouwproject. Klik hier om een offerte aan te vragen >