• vcaam.jpg
  • logo-182.JPG

Renovatie

Dak- en gevel renovatie. Vloeren vervangen of asbest verwijderen.

Vloer renovatie

Binnen de agrarische sector worden op dit moment veel vloerrenovaties van stallen uitgevoerd. We vervangen bijvoorbeeld de oude betonroosters door nieuwe geavanceerde vloeren. We houden rekening met de mechanische- en chemische belastbaarheid van een stalvloer. We installeren voedergoten en mestafvoersystemen. Daarbij staat steeds de veiligheid en het comfort voor mens en dier voorop.

Lees meer: Vloer renovatie

Dak renovatie

Bouwbedrijf Jos Vrolijk is specialist in het vervangen van dakbedekkingen. Wij zorgen dat de stal of schuur weer lange tijd mee kan gaan door het (asbest)dak te renoveren. De oude golfplaten of andere versleten dakbedekkingen worden vervangen door nieuwe dakplaten, eventueel in combinatie met dakisolatie. Je kunt er ook voor kiezen om lichtdoorlatende platen aan te brengen.

Lees meer: Dak renovatie

Gevel renovatie

Jouw bedrijf van de juiste uitstraling voorzien, dat is wat gevelrenovatie doet met de oude gevel. Gevelrenovatie wordt vaak toegepast in combinatie met dakrenovatie. Als het dak van de stal is vervangen, kan de gevel vaak ook een opfrisbeurt gebruiken. Dat hoeft niet veel te kosten. Wij kunnen de hele beplating vervangen maar het is ook mogelijk om de nieuwe beplating over de oude aan te brengen. Op deze manier loopt je eigen werk geen vertraging op.

Lees meer: Gevel renovatie

Asbest saneren

Zolang asbest vastzit in een materiaal is het eigenlijk niet gevaarlijk. Dit kan echter veranderen als asbestvezels vrijkomen en in de lucht belanden. Dan vormt asbest een groot risico voor de volksgezondheid. Daarom heeft de overheid besloten dat in 2024 alle asbest verwijderd moet zijn van de Nederlandse daken.

Lees meer: Asbest saneren

Projecten

Wij realiseren graag jouw bouwproject!

Bouwbedrijf Jos Vrolijk is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok