Over ons

Bouwen zonder zorgen

Bij ons kun je terecht voor al je agrarische projecten én voor de nieuwbouw of renovatie van bedrijfspanden. De combinatie van functioneel gebruik en het welzijn van mens en dier staat steeds voorop.

Ervaring en kwaliteit

Het professionele team van Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV levert de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Als onderdeel van de Vrolijk Groep hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd in de agrarische sector en in het midden- en kleinbedrijf. Om ons beter te kunnen onderscheiden hebben we in 2017 de overstap gemaakt naar het zelfstandige Bouwbedrijf Jos Vrolijk. Op deze manier kunnen we onze klanten een nóg betere service bieden. 

Welkom

Soms zijn onze klanten al heel ver met hun plannen als ze bij ons aankloppen. Andere klanten beginnen nog maar net na te denken over de mogelijkheden van een eventuele bouw of verbouw. Bij ons is iedereen welkom. Wij denken met je mee en adviseren je vanuit onze jarenlange ervaring. Elke project, groot of klein, wordt op dezelfde manier in behandeling genomen.

Turn-key

Wij zijn gespecialiseerd in turn-key projecten. Daarbij wordt elke zorg je uit handen genomen. Wij zijn het vaste aanspreekpunt en blijven dat tot aan de oplevering van je bedrijfsgebouw. Bouwen is een dynamisch proces. Tijdens de werkzaamheden kunnen plannen wijzigen of nieuwe ideeën ontstaan. Geen probleem. Wij blijven steeds overleggen. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Wij realiseren graag jouw bouwproject!

Bouwbedrijf Jos Vrolijk is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok