fbpx

Over ons

Bouwen zonder zorgen

Bij ons kun je terecht voor al je agrarische projecten én voor de nieuwbouw of renovatie van bedrijfspanden. De combinatie van functioneel gebruik en het welzijn van mens en dier staat steeds voorop.

 

Ervaring en kwaliteit

Het professionele team van Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV levert de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Als onderdeel van de Vrolijk Groep hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd in de agrarische sector en in het midden- en kleinbedrijf. Om ons beter te kunnen onderscheiden hebben we in 2017 de overstap gemaakt naar het zelfstandige Bouwbedrijf Jos Vrolijk. Op deze manier kunnen we onze klanten een nóg betere service bieden. 

Welkom

Soms zijn onze klanten al heel ver met hun plannen als ze bij ons aankloppen. Andere klanten beginnen nog maar net na te denken over de mogelijkheden van een eventuele bouw of verbouw. Bij ons is iedereen welkom. Wij denken met je mee en adviseren je vanuit onze jarenlange ervaring. Elke project, groot of klein, wordt op dezelfde manier in behandeling genomen.

Turn-key

Wij zijn gespecialiseerd in turn-key projecten. Daarbij wordt elke zorg je uit handen genomen. Wij zijn het vaste aanspreekpunt en blijven dat tot aan de oplevering van je bedrijfsgebouw. Bouwen is een dynamisch proces. Tijdens de werkzaamheden kunnen plannen wijzigen of nieuwe ideeën ontstaan. Geen probleem. Wij blijven steeds overleggen. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

 

Kwaliteit

Al meer dan 25 jaar ervaring.

Turn-key

Complete ontzorging tijdens het hele bouwproces.

Maatwerk

Geen enkel project is hetzelfde, wij denken met je mee.

Bouwen zonder zorgen

Wij houden van korte lijntjes en een persoonlijke benadering.

Duurzaam

Bouwen met oog voor mens, dier en milieu.

Veiligheid

Veilig werken staat voorop, zowel tijdens het bouwen als het ontwerpen.

Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw bouwproject. Klik hier om een offerte aan te vragen >