fbpx

Maak kennis met Bouwbedrijf Jos Vrolijk

Mannen en vrouwen van staal

Jos Vrolijk - groepsfoto 1 - website

,,Samen bouwen begint aan de keukentafel"

Bij Jos Vrolijk kun je terecht voor al je agrarische projecten, hippische bouw op maat én voor de nieuwbouw of renovatie van bedrijfspanden. Persoonlijk contact en korte lijnen vinden wij belangrijk. Dit geldt voor zowel onze klanten als voor ons personeel. Soms zijn onze klanten al heel ver met hun plannen als ze bij ons aankloppen.

Bouwbedrijf-JOsVrolijk-18-04-2023-1-34

Anderen beginnen nog maar net na te denken over de mogelijkheden van een eventuele bouw of verbouw. Bij ons is iedereen welkom. Wij denken met je mee en adviseren je vanuit onze jarenlange ervaring. Elke project, groot of klein, wordt op dezelfde manier in behandeling genomen. Ons team levert de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. 

IMG_0169
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ERVARING & KWALITEIT
Als onderdeel van de Vrolijk Groep hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd in de agrarische sector en in het midden- en kleinbedrijf. Om ons beter te kunnen onderscheiden hebben we in 2017 de overstap gemaakt naar het zelfstandige Bouwbedrijf Jos Vrolijk. Op deze manier kunnen we onze klanten een nóg betere service bieden.

IMG_0187

TURN-KEY
Oftewel sleutelklaar, van A tot Z. Elke zorg word je uit handen genomen. Wij zijn het vaste aanspreekpunt en blijven dat tot aan de oplevering van het project. Bouwen is een dynamisch proces. Tijdens de werkzaamheden kunnen plannen wijzigen of nieuwe ideeën ontstaan. Geen probleem. Wij blijven steeds overleggen. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

VCA_logo_4000x2276px_RGB_2.0

Veilig & gezond werken

Bij Bouwbedrijf Jos Vrolijk zijn veiligheid, gezondheid en duurzaamheid belangrijke factoren. Veilig werken doe je voor jezelf, voor je collega's, je klanten en alle andere bezoekers van ons kantoor en de bouwplaats. Daarom zijn wij VCA** gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het houdt bijvoorbeeld in dat iedereen die dit nodig heeft in het bezit is van een VCA-diploma en dat wij elk jaar worden getoetst op de eisen die VCA stelt aan werkgevers. Daarnaast heeft ca. 75% van de collega's een BHV-diploma en wordt er veel aandacht besteed aan een gezonde werkomgeving.

a07ac7143dee072e494b43f31fad9c66_sbbbeeldmerk

Leren door te doen

(Jong) talent is er genoeg, maar ze hebben vaak wel de juiste plek nodig om dit talent optimaal te ontwikkelen. Bij Bouwbedrijf Jos Vrolijk doen we dat graag en goed. Als door het SBB Erkend Leerbedrijf bieden wij mbo-leerlingen stages en leerbanen aan om een belangrijke bijdrage te leveren aan de toekomst van het vakmanschap. Ook hbo-studenten zijn van harte welkom. Ben je op zoek naar een (afstudeer)stage? Neem contact met ons op, dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

We helpen je graag met het realiseren van jouw bouwproject.

Scroll naar boven