• IMG_0381.JPG
  • MMR2376_Mijnsherenland-1024x489.jpg
  • DSCF2824.JPG
  • 2014-01-06-15.16.07.jpg
  • 12B020-van-Lier-008.JPG

Agro

Jos Vrolijk, uw betrouwbare partner voor de nieuwe stal, schuur of opslagloods.

Bewaarplaatsen

Wanneer u een akker- of tuinbouwbedrijf heeft dan wilt u uw voorraden goed kunnen bewaren. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen en plaatsen van aardappelschuren, uienbewaarplaatsen en koelcellen voor fruit. Ook voor uw opslagplaats om uw machines en gereedschap veilig in op te bergen of te parkeren kunt u bij ons terecht.

Lees meer: Bewaarplaatsen

Varkens

Bij de bouw van een nieuwe of extra stal voor uw varkens staat voor ons het welzijn van uw veestapel voorop. Stallenbouw is ons specialisme. Wij denken met u mee over de beste indeling van uw stallen voor de bedrijfsvoering op de korte en de lange termijn. Wij gebruiken duurzame materialen en houden rekening met alle milieuvoorschriften.

Lees meer: Varkens

Rundvee

Bij de bouw van een nieuwe of extra stal voor uw rundvee staat voor ons het welzijn van uw veestapel voorop. Daarnaast kijken wij naar optimale logistiek zodat u eventueel kunt besparen op de personeelskosten. Want stallenbouw is ons specialisme. Wij denken met u mee over de beste indeling van uw stallen voor de bedrijfsvoering op de korte en de lange termijn.

Lees meer: Rundvee

Geiten

Voor het bouwen van een geitenstal houden we rekening met de arbeidsefficiëntie en de gezondheid van mens en dier. Wij denken met u mee over de beste indeling van uw stallen voor de bedrijfsvoering op de korte en de lange termijn.

Lees meer: Geiten

Pluimvee

Stallenbouw is ons specialisme. Wij denken met u mee over de beste indeling van uw stallen voor de bedrijfsvoering op de korte en de lange termijn. We stemmen alles af om een functionele werkruimte te krijgen, waarbij het welzijn van uw pluimvee centraal staat.

Lees meer: Pluimvee

Projecten

Wij realiseren graag uw bouwproject!

Bouwbedrijf Jos Vrolijk is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok