fbpx

Agro

Jos Vrolijk, jouw betrouwbare partner voor de nieuwe stal, schuur of opslagloods.

Hippische bouw

Of je nu op zoek bent naar een bouwpartner voor een nieuwe paardenstal of een hele manege, de hippische bouw specialisten van Jos Vrolijk staan voor je klaar. Ook voor uitbreidingen en renovaties kun je bij ons terecht - en dat alles met oog voor detail en veiligheid van paard en mens.

Lees meer: Hippische bouw

Bewaarplaatsen

Wanneer je een akker- of tuinbouwbedrijf hebt dan wil je je voorraden goed kunnen bewaren. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen en plaatsen van aardappelschuren, uienbewaarplaatsen en koelcellen voor fruit. Ook voor een opslagplaats om je machines en gereedschap veilig in op te bergen of te parkeren kun je bij ons terecht.

Lees meer: Bewaarplaatsen

Rundvee

Bij de bouw van een nieuwe of extra stal voor jouw rundvee staat voor ons het welzijn van de veestapel voorop. Daarnaast kijken wij naar optimale logistiek zodat je eventueel kunt besparen op de personeelskosten. Want stallenbouw is ons specialisme. Wij denken met je mee over de beste indeling van je stallen voor de bedrijfsvoering op de korte en de lange termijn.

Lees meer: Rundvee

Varkens

Bij de bouw van een nieuwe of extra stal voor varkens staat voor ons het welzijn van je veestapel voorop. Stallenbouw is ons specialisme. Wij denken met je mee over de beste indeling van de stallen voor de bedrijfsvoering op de korte en de lange termijn. Wij gebruiken duurzame materialen en houden rekening met alle milieuvoorschriften.

Lees meer: Varkens

Pluimvee

Stallenbouw is ons specialisme. Wij denken met je mee over de beste indeling van de stallen voor de bedrijfsvoering op de korte en de lange termijn. We stemmen alles af om een functionele werkruimte te krijgen, waarbij het welzijn van jouw pluimvee centraal staat.

Lees meer: Pluimvee

Geiten

Voor het bouwen van een geitenstal houden we rekening met de arbeidsefficiëntie en de gezondheid van mens en dier. Wij denken met je mee over de beste indeling van de stallen voor de bedrijfsvoering op de korte en de lange termijn.

Lees meer: Geiten
Projecten

Kwaliteit

Al meer dan 25 jaar ervaring.

Turn-key

Complete ontzorging tijdens het hele bouwproces.

Maatwerk

Geen enkel project is hetzelfde, wij denken met je mee.

Bouwen zonder zorgen

Wij houden van korte lijntjes en een persoonlijke benadering.

Duurzaam

Bouwen met oog voor mens, dier en milieu.

Veiligheid

Veilig werken staat voorop, zowel tijdens het bouwen als het ontwerpen.

Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw bouwproject. Klik hier om een offerte aan te vragen >