• 2014-01-06-15.16.07.jpg
  • 12B020-van-Lier-008.JPG
  • IMG_0381.JPG
  • DSCF2824.JPG
  • MMR2376_Mijnsherenland-1024x489.jpg

Agro

Jos Vrolijk, jouw betrouwbare partner voor de nieuwe stal, schuur of opslagloods.

Bewaarplaatsen

Wanneer je een akker- of tuinbouwbedrijf hebt dan wil je je voorraden goed kunnen bewaren. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen en plaatsen van aardappelschuren, uienbewaarplaatsen en koelcellen voor fruit. Ook voor een opslagplaats om je machines en gereedschap veilig in op te bergen of te parkeren kun je bij ons terecht.

Lees meer: Bewaarplaatsen

Varkens

Bij de bouw van een nieuwe of extra stal voor varkens staat voor ons het welzijn van je veestapel voorop. Stallenbouw is ons specialisme. Wij denken met je mee over de beste indeling van de stallen voor de bedrijfsvoering op de korte en de lange termijn. Wij gebruiken duurzame materialen en houden rekening met alle milieuvoorschriften.

Lees meer: Varkens

Rundvee

Bij de bouw van een nieuwe of extra stal voor jouw rundvee staat voor ons het welzijn van de veestapel voorop. Daarnaast kijken wij naar optimale logistiek zodat je eventueel kunt besparen op de personeelskosten. Want stallenbouw is ons specialisme. Wij denken met je mee over de beste indeling van je stallen voor de bedrijfsvoering op de korte en de lange termijn.

Lees meer: Rundvee

Geiten

Voor het bouwen van een geitenstal houden we rekening met de arbeidsefficiëntie en de gezondheid van mens en dier. Wij denken met je mee over de beste indeling van de stallen voor de bedrijfsvoering op de korte en de lange termijn.

Lees meer: Geiten

Pluimvee

Stallenbouw is ons specialisme. Wij denken met je mee over de beste indeling van de stallen voor de bedrijfsvoering op de korte en de lange termijn. We stemmen alles af om een functionele werkruimte te krijgen, waarbij het welzijn van jouw pluimvee centraal staat.

Lees meer: Pluimvee

Projecten

Wij realiseren graag jouw bouwproject!

Bouwbedrijf Jos Vrolijk is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok