fbpx
agrarisch bouwbedrijf

Agrarisch bouwbedrijf

Ben je op zoek naar een agrarisch bouwbedrijf? Jos Vrolijk helpt je graag verder. Wij begrijpen dat je als agrarisch ondernemer niet zonder de juiste faciliteiten kunt. Of het nu gaat om een stal, schuur of bewaarloods, ons professionele team staat voor je klaar.

Bouwbedrijf Jos Vrolijk is al meer dan 25 jaar actief in de bouw van agrarische objecten. Je kunt ons inschakelen voor alle bouwprojecten, van groot tot klein en voor zowel nieuwbouw, uitbreiding en renovaties. Wij leveren de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Bewaarloods bouwen

Als tuin- of akkerbouwer heb je een plaats nodig waar je je voorraden goed kunnen bewaren. We hebben veel ervaring met het ontwerpen en plaatsen van aardappelschuren, uienbewaarplaatsen en koelcellen voor fruit. Ook voor een opslagplaats voor machines en gereedschap ben je bij ons aan het juiste adres.

Stallenbouw

Door de jaren heen hebben we al veel stallen mogen bouwen. Het welzijn van jou als agrariër én je veestapel staat bij ons voorop. Daarnaast denken we mee over de beste indeling van de stallen voor de bedrijfsvoering op zowel de korte en de lange termijn. Denk bijvoorbeeld aan optimale looplijnen, ventilatie, daglicht en de juiste huisvesting.

Bouwen volgens ‘De maatlat duurzame veehouderij’ is voor ons geen enkel probleem. Dit betekent dat wij bouwen volgens bepaalde richtlijnen waardoor een maximaal financieel rendement kan worden verkregen.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wij helpen je  graag verder bij het bouwen of renoveren van een stal of loods, van het eerste ontwerp tot de oplevering. Daarbij nemen we je alle zorgen uit handen. Wil je weten wat wij voor jouw agrarische bouwproject kunnen betekenen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

We helpen je graag met het realiseren van jouw bouwproject.

Scroll naar top