Bouwbedrijf Jos Vrolijk, jouw bouwpartner voor bewaarschuren en aardappelloodsen

Als moderne landbouwer ken je het belang van een goede bewaarloods. Heb je plannen voor nieuwbouw? Bouwbedrijf Jos Vrolijk realiseert de opslagloods die bij jouw bedrijf past zodat al je gewassen, van pootgoed tot consumptieaardappelen, langer bewaard kunnen blijven terwijl de kwaliteit optimaal blijft.

Specialist in bewaarloodsen

Wij zijn specialist in het bouwen van opslagruimtes voor de agrarische sector. Of het nu gaat om een loods voor de opslag van aardappels, of om een multi-inzetbare bewaarcel  voor uien, knolselder, bloembollen, wortelen of graan. Onze ervaring in de regio’s Brabant, Zeeland en Zuid-Holland koppelen wij aan onze grondige kennis op het gebied van bewaren.

Wij denken met je mee

Wil je graag een loods waarvan de drukwanden zijn opgebouwd uit sandwichpanelen of ben je een voorstander van betonconstructies? Wat voor vloer heeft je voorkeur? Hoeveel ruimte is benodigd voor in- en uitschuren? Welke beluchting kies je? Met al deze vragen gaan wij samen met jou aan de slag. Daarnaast besteden wij aandacht aan brandveiligheid en energiebesparende maatregelen.

Van ontwerp tot realisatie

Wij bouwen volgens het turn-key principe waarbij wij zorgen voor het ontwerp, de vergunningen en uiteraard, de bouw van de loods. We doen dit binnen de afgesproken tijd en tegen een zeer scherp tarief. We werken met een vaste ploeg vakmensen en proberen je zo min mogelijk overlast te bezorgen. Alles wat je hoeft te doen is de oogst naar binnen te rijden. En daar wordt iedereen vrolijk van!

Geïnteresseerd geraakt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Wij realiseren graag jouw bouwproject!

Bouwbedrijf Jos Vrolijk is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok