fbpx

Bewaarschuren en aardappelloodsen

Als moderne landbouwer ken je het belang van een goede opslagloods. Overweeg je om een nieuwe loods te laten bouwen, of om de bestaande te laten renoveren? Bouwbedrijf Jos Vrolijk is specialist in de bouw en renovatie van bewaarschuren en aardappelloodsen. Wij bouwen de perfecte loods die bij jouw bedrijf past zodat al je gewassen, van pootgoed tot consumptieaardappelen, langer bewaard kunnen blijven terwijl de kwaliteit optimaal blijft.

Specialist in de bouw van bewaarschuren en aardappelloodsen

Wij zijn specialist in het bouwen van opslagruimtes voor de agrarische sector. Of het nu gaat om een loods voor de opslag van aardappels, of om een multi-inzetbare bewaarcel voor uien, knolselder, bloembollen, wortelen of graan. Onze ervaring in de regio’s Brabant, Zeeland en Zuid-Holland koppelen wij aan onze grondige kennis op het gebied van bewaren.

Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV kun je inschakelen voor elk project, groot of klein. We begeleiden je vanaf de start en leveren de loods turn-key af. Tijdens de bouwwerkzaamheden blijven we overleggen zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Door onze lage overheadkosten kunnen wij een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding garanderen.

Wij denken met je mee

Wil je graag een loods waarvan de drukwanden zijn opgebouwd uit sandwichpanelen of ben je een voorstander van betonconstructies? Wat voor vloer heeft je voorkeur? Hoeveel ruimte is benodigd voor in- en uitschuren? Welke beluchting kies je? Met al deze vragen gaan wij samen met jou aan de slag. Daarnaast besteden wij aandacht aan brandveiligheid en energiebesparende maatregelen.

bewaarschuren en aardappelloodsenWaarom je loods bouwen met Jos Vrolijk?

  • Meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van loodsen
  • Turnkey: de bouw van je loods van A tot Z geregeld
  • Specialisten in de bouw van bewaarschuren en aardappelloodsen
  • Wij denken mee: techniek, planning en budgetten - voor, tijdens en na de bouw

Van ontwerp tot realisatie

Wij bouwen volgens het turn-key principe waarbij wij zorgen voor het ontwerp, de vergunningen en uiteraard, de bouw van je nieuwe bewaarschuur of aardappelloods. We doen dit binnen de afgesproken tijd en tegen een zeer scherp tarief. We werken met een vaste ploeg vakmensen en proberen je zo min mogelijk overlast te bezorgen. Alles wat je hoeft te doen is de oogst naar binnen te rijden. En daar wordt iedereen vrolijk van!

Geïnteresseerd geraakt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

We helpen je graag met het realiseren van jouw bouwproject.

Scroll naar boven