fbpx

Aardappelbewaring

Als moderne aardappelteler ken je het belang van een goede aardappelbewaring. Heb je plannen voor nieuwbouw? Bouwbedrijf Jos Vrolijk kan de ideale opslagloods bouwen die bij jouw bedrijf past zodat de aardappelen langer bewaard kunnen blijven terwijl de kwaliteit optimaal blijft.

Aardappelbewaring bouwen

Wij zijn specialist in het bouwen van opslagruimtes voor de agrarische sector. Of het nu gaat om een loods voor aardappelbewaring, of om een multi-inzetbare bewaarcel voor uien, knolselder, bloembollen, wortelen of graan. Onze ervaring in de regio’s Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland koppelen wij aan onze kennis op het gebied van bewaren.
Aardappelbewaring-

Wij denken met je mee

Wil je graag een bewaarplaats waarvan de drukwanden zijn opgebouwd uit sandwichpanelen of ben je een voorstander van betonconstructies? Wat voor vloer heeft je voorkeur? Hoeveel ruimte is benodigd voor in- en uitschuren? Welke beluchting kies je? Met al deze vragen gaan wij samen met jou aan de slag. Daarnaast besteden wij aandacht aan brandveiligheid en energiebesparende maatregelen.

Waarom je loods bouwen met Jos Vrolijk?

  • Meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van loodsen
  • Turnkey: de bouw van je loods van A tot Z geregeld
  • Specialisten in de bouw van bewaarschuren en aardappelloodsen
  • Wij denken mee: techniek, planning en budgetten - voor, tijdens en na de bouw

Aardappelbewaring kosten

Wij bouwen volgens het turn-key principe waarbij wij zorgen voor het ontwerp, de vergunningen en uiteraard, de bouw van de loods. We doen dit binnen de afgesproken tijd en tegen een zeer scherp tarief. We werken met een vaste ploeg vakmensen en proberen je zo min mogelijk overlast te bezorgen. Alles wat je hoeft te doen is de oogst naar binnen te rijden. En daar wordt iedereen vrolijk van!

Interesse?

Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

We helpen je graag met het realiseren van jouw bouwproject.

Scroll naar boven