Stallenbouw

stallenbouwBij het bouwen van een nieuwe of extra stal voor uw vee staat voor ons het welzijn van u én uw veestapel voorop. Wij denken voor het bouwen met u mee over de beste indeling van uw stallen voor de bedrijfsvoering op de korte en de lange termijn. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar optimale looplijnen, ventilatie, daglicht en de juiste huisvesting.

Meer dan 25 jaar ervaring in de stallenbouw.

Stallenbouw is ons specialisme.

Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV kunt u inschakelen voor elk stallenbouw project, groot, klein of uitbreiding van bestaande stal. We begeleiden u vanaf de start en leveren de stal turn-key af. Tijdens de bouwwerkzaamheden blijven we overleggen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Door onze lage overheadkosten kunnen wij een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding garanderen.


Maatlat duurzame veehouderij

Het bouwen van een stal volgens ‘De maatlat duurzame veehouderij’ is geen enkel probleem. Het ‘Maatlatprincipe’ betekent bouwen volgens bepaalde richtlijnen waardoor een maximaal subsidiebedrag kan worden verkregen.


Vrijblijvende offerte voor het bouwen van uw stal?

Het professionele team van Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV levert de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. We zijn betrokken bij uw project vanaf het eerste ontwerp tot de oplevering van uw stal. Daarbij nemen we u alle zorgen uit handen.

Bovendien kunnen wij u van dienst zijn bij het aanpassen of verbouwen van de bestaande stal. Denk hierbij aan het maken melkrobotruimtes in of aan de bestaande stal. Ook voor het aanpassen van de putafdekking op de mestgangen aan de laatste eisen of wensen bent u bij ons aan het juiste adres. Verder kunnen we voor u ook op het gebied van stalinrichting van dienst zijn, als dealer van Spinder stalinrichting kunnen we u het complete pakket aanbieden en indien gewenst ook monteren.

Wij komen graag met u in contact.

Wij realiseren graag uw bouwproject!

Bouwbedrijf Jos Vrolijk is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok