fbpx

Stallenbouw

Stallenbouw is een van onze specialiteiten. Bij het bouwen van een nieuwe of extra stal voor vee staat voor ons het welzijn van jou én je veestapel voorop. Wij denken voor het bouwen met je mee over de beste indeling van je stallen voor de bedrijfsvoering op de korte en de lange termijn. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar optimale looplijnen, ventilatie, daglicht en de juiste huisvesting.

Meer dan 25 jaar ervaring in de stallenbouw - ons specialisme

Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV kun je inschakelen voor elk stallenbouw project, groot, klein of uitbreiding van bestaande stal. We begeleiden je vanaf de start en leveren de stal turn-key af. Tijdens de bouwwerkzaamheden blijven we overleggen zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Door onze lage ovStallenbouwerheadkosten kunnen wij een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding garanderen. Benieuwd naar wat we nog meer doen? Kijk dan op onze projectenpagina.

Maatlat duurzame veehouderij

Het bouwen van een stal volgens ‘De maatlat duurzame veehouderij’ is geen enkel probleem. Het ‘Maatlatprincipe’ betekent bouwen volgens bepaalde richtlijnen waardoor een maximaal subsidiebedrag kan worden verkregen. We kijken samen naar de beste oplossing voor uw stallenbouw project.

Vrijblijvende offerte voor stallenbouw?

Het professionele team van Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV levert de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. We zijn betrokken bij jouw project vanaf het eerste ontwerp tot de oplevering van de stal. Daarbij nemen we je alle zorgen uit handen.

Bovendien kunnen wij je van dienst zijn bij het aanpassen, verbouwen of renoveren van de bestaande stal. Denk hierbij aan het maken melkrobotruimtes in of aan de bestaande stal. Ook voor het aanpassen van de putafdekking op de mestgangen aan de laatste eisen of wensen ben je bij ons aan het juiste adres. Verder kunnen we je ook op het gebied van stalinrichting van dienst zijn, als dealer van Spinder stalinrichting kunnen we je het complete pakket aanbieden en indien gewenst ook monteren.

Wij komen graag met je in contact.

We helpen je graag met het realiseren van jouw bouwproject.

Scroll naar boven