Stallenbouw

stallenbouwBij het bouwen van een nieuwe of extra stal voor vee staat voor ons het welzijn van jou én je veestapel voorop. Wij denken voor het bouwen met je mee over de beste indeling van je stallen voor de bedrijfsvoering op de korte en de lange termijn. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar optimale looplijnen, ventilatie, daglicht en de juiste huisvesting.

Meer dan 25 jaar ervaring in de stallenbouw

Stallenbouw is ons specialisme

Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV kun je inschakelen voor elk stallenbouw project, groot, klein of uitbreiding van bestaande stal. We begeleiden je vanaf de start en leveren de stal turn-key af. Tijdens de bouwwerkzaamheden blijven we overleggen zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Door onze lage overheadkosten kunnen wij een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding garanderen.


Maatlat duurzame veehouderij

Het bouwen van een stal volgens ‘De maatlat duurzame veehouderij’ is geen enkel probleem. Het ‘Maatlatprincipe’ betekent bouwen volgens bepaalde richtlijnen waardoor een maximaal subsidiebedrag kan worden verkregen.


Vrijblijvende offerte voor het bouwen van je stal?

Het professionele team van Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV levert de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. We zijn betrokken bij jouw project vanaf het eerste ontwerp tot de oplevering van de stal. Daarbij nemen we je alle zorgen uit handen.

Bovendien kunnen wij je van dienst zijn bij het aanpassen of verbouwen van de bestaande stal. Denk hierbij aan het maken melkrobotruimtes in of aan de bestaande stal. Ook voor het aanpassen van de putafdekking op de mestgangen aan de laatste eisen of wensen ben je bij ons aan het juiste adres. Verder kunnen we je ook op het gebied van stalinrichting van dienst zijn, als dealer van Spinder stalinrichting kunnen we je het complete pakket aanbieden en indien gewenst ook monteren.

Wij komen graag met je in contact.

Wij realiseren graag jouw bouwproject!

Bouwbedrijf Jos Vrolijk is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok