fbpx

Stalrenovatie

Is je stal toe aan renovatie of onderhoud? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij renoveren je stal van vloer, dak tot gevel. Alles is mogelijk, geheel naar jouw eigen wensen en binnen je budget.

Stalrenovatie – van vloer tot dak

Wij zijn Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV en helpen stalhouders al meer dan 25 jaar bij het realiseren van hun optimale stal. We zijn dan ook trots om stallenbouw en stalrenovatie ons specialisme te mogen noemen. Of het nu gaat om een nieuwbouw project, uitbreiding of renovatie, onze specialisten staan voor jou en jouw dieren klaar.

Tijdens de stalrenovatie blijven we met je in contact. Zo kom je nooit voor (financiële) verrassingen te staan. En aan het einde van de werkzaamheden leveren we je stal altijd turn-key op. Zo kun je meteen weer aan het werk. Benieuwd naar ons werk? Kijk dan even hier.

Ook voor nieuwe stalinrichting

Naast de buitenkant van de stal ook een oppepper nodig in de stalinrichting? Of zoek je een geheel nieuwe inrichting voor je stal? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. We zijn dealer van Spinder stalinrichting. Zo kunnen wij je het complete plaatje bieden.

Vrijblijvende offerte voor stalrenovatie?

We leveren de beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke en eerlijke prijs. Benieuwd wat wij je kunnen bieden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, we komen zo snel mogelijk bij je terug.

We helpen je graag met het realiseren van jouw bouwproject.

Scroll naar top