fbpx

Stalrenovatie

Stalrenovatie

Is je stal toe aan onderhoud? Of moet er eigenlijk een volledige stalrenovatie plaatsvinden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij renoveren je stal van vloer, dak tot gevel. Alles is mogelijk, zo kunnen wij ook een nieuwe stalinrichting leveren. Wij leveren ons werk geheel naar jouw eigen wensen en binnen je budget.

Stalrenovatie – van vloer tot dak

StalrenovatieWij zijn Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV en helpen stalhouders al meer dan 25 jaar bij het realiseren van hun optimale stal. We zijn dan ook trots om stallenbouw en stalrenovatie ons specialisme te mogen noemen. Of het nu gaat om een nieuwbouw project, uitbreiding of renovatie, onze specialisten staan voor jou en jouw dieren klaar.

Tijdens de stalrenovatie blijven we met je in contact. Zo kom je nooit voor (financiële) verrassingen te staan. En aan het einde van de werkzaamheden leveren we je stal altijd turn-key op. Zo kun je meteen weer aan het werk. Benieuwd naar ons werk? Bekijk onze projecten.

Ook voor nieuwe stalinrichting

Naast de buitenkant van de stal ook een oppepper nodig in de stalinrichting? Of zoek je een geheel nieuwe inrichting voor je stal? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. We zijn dealer van Spinder stalinrichting. Zo kunnen wij je het complete plaatje bieden.

Waarom stalrenovatie met Bouwbedrijf Jos Vrolijk?

  • Meer dan 25 jaar ervaring in het renoveren van stallen.
  • Turn-key: de stalrenovatie van A tot Z geregeld.
  • Specialisten in de renovatie van stallen en landbouwloodsen.
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding gegarandeerd.

Het professionele team van Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV levert kwaliteit tegen een eerlijke prijs. We zijn betrokken bij je bouwproject vanaf het eerste ontwerp tot de oplevering van de stalrenovatie. Daarbij nemen we je alle zorgen uit handen. Wil je meer weten over de mogelijkheden of onze werkwijze? Wij komen graag met je in contact.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat wij je kunnen bieden? Vraag dan nu vrijblijvend je offerte aan.

We helpen je graag met het realiseren van jouw bouwproject.

Scroll naar boven