fbpx

Stallenbouw paarden

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor de bouw, uitbreiding of renovatie van je paardenstal? Wij van Bouwbedrijf Jos Vrolijk staan al meer dan 25 jaar klaar voor al je stallenbouw projecten in de hippische branche, van kleinschalig stallencomplex tot pensionstal en maneges.

Stallenbouw voor paarden met oog voor welzijn

Kwaliteit, werkgemak en de veiligheid van jou en jouw dieren staan bij ons altijd voorop. Jouw wensen, de beste mogelijkheden voor het welzijn van de paarden en de meest optimale indeling voor zowel de korte als de lange termijn – we nemen het allemaal mee in stallenbouwprojecten.

Tijdens het ontwerp maar ook tijdens de bouw en zelfs na afloop van het project denken wij met je mee. We blijven gedurende het hele proces met je in contact. Zo weet je altijd wat er gaande is en kom je niet voor verrassingen te staan, ook financieel niet.

Nieuwbouw stallen en renovaties

Of je nu enkel op zoek bent naar een stalgebouw of er ook graag opslagruimtes en andere ruimtes bij wenst, wij helpen je graag verder – zowel voor nieuwbouw, uitbreidingen als stalrenovaties. Onze stallenbouw professionals staan klaar om jouw visie te verwezenlijken.

Wij leveren al onze projecten turn-key af. Je kunt je nieuwe stal dus meteen in gebruik nemen, zonder gedoe. Wel zo fijn! Wist je dat wij je ook kunnen helpen met stalinrichting? Wij zijn dealer van Spinder stalinrichting en kunnen je dus het complete pakket aanbieden.

Waarom je loods bouwen met Jos Vrolijk?
stallenbouw paarden

  • Meer dan 25 jaar ervaring in stallenbouw voor paarden
  • Turnkey: de bouw van je loods van A tot Z geregeld
  • Specialisten in stallenbouw voor paarden
  • Wij denken mee: techniek, planning en budgetten - voor, tijdens en na de bouw

Vrijblijvende offerte voor stallenbouw paarden

Benieuwd wat wij voor jouw stal en paarden kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We helpen je graag met het realiseren van jouw bouwproject.

Scroll naar boven