fbpx

Stallenbouw melkvee

Een nieuwe stal of staluitbreiding voor melkvee nodig?

Bouwbedrijf Jos Vrolijk helpt je graag verder. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in de stallenbouw; het is niet voor niets ons specialisme geworden. Het welzijn van jou en je dieren staat voorop. Zo realiseren we samen met jou de optimale stal voor jouw melkvee.

Van idee tot realisatie

Stallenbouw MelkveeHet begint natuurlijk allemaal met een idee en een plan. Wij denken graag met je mee over de optimale indeling van de stal en kijken hierbij zowel naar de korte als de lange termijn. Denk ook aan de optimale looplijnen, ventilatie, daglicht en huisvesting – er wordt allemaal aan gedacht.

Ook tijdens de bouw van de stal blijven we in contact. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kom je niet voor verrassingen te staan. Wij leveren een stallenbouw project voor melkvee altijd turn-key af. Zo kun je meteen aan de slag, zonder gedoe.

Nieuwbouw stallenbouw & renovatie

Ons professionele team levert de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Of je nu op zoek bent naar een bouwpartner voor een nieuwe stal of een uitbreiding en/of renovatie van een bestaande stal, wij staan voor je klaar.

Wist je dat wij je ook kunnen helpen met stalinrichting? Wij zijn dealer van Spinder stalinrichting en kunnen je dus het complete pakket aanbieden.

Waarom je stal laten bouwen door Bouwbedrijf Jos Vrolijk?

  • Meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van stallen
  • Turnkey: de bouw van je stal wordt van A tot Z geregeld
  • Specialisten in de bouw van melkveestallen
  • Wij denken mee: techniek, planning en budgetten - voor, tijdens en na de bouw

Een vrijblijvende offerte voor stallenbouw

Ben je benieuwd wat wij voor jouw stal en je melkvee kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor stallenbouw melkvee aan, dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug.

We helpen je graag met het realiseren van jouw bouwproject.

Scroll naar boven