fbpx

Loodsenbouw

Loodsenbouw project realiseren?

Dat doe je samen met de specialisten van Bouwbedrijf Jos Vrolijk. Met al meer dan 25 jaar ervaring in ons vakgebied hebben we al veel ondernemers mogen helpen met het realiseren van hun ideale loods. Met welk nieuwe project mogen wij jou helpen?

Geïsoleerde loods bouwen

loodsenbouw

Of je nu op zoek bent naar een loods voor de opslag van machines of voedingsmiddelen, wij staan voor je klaar. Loodsenbouw is ons specialisme. Van geïsoleerde loods voor voedingsmiddelen tot loods met ingebouwde kantoorruimte, we realiseren het allemaal. Benieuwd naar ondernemers die je voorgingen? Kijk dan even hier.

Loodsenbouw voor grote en kleine bedrijven

Bouwbedrijf Jos Vrolijk helpt met loodsenbouw voor de meest uiteenlopende branches. Maar wat voor project we ook uitvoeren, een paar speerpunten staan bij ons altijd bovenaan: heldere communicatie, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Wij ontzorgen je in het hele bouwproces, van vergunning, ontwerp tot aflevering. Loodsenbouw wordt net als al onze andere bouwprojecten uiteraard ook altijd turn-key, oftewel sleutelklaar, afgeleverd. En door onze lage overheadkosten kunnen we een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding garanderen. Want de beste prijs, kwaliteit en service, dat is waarom je voor Jos Vrolijk kiest.

Loodsenbouw door Bouwbedrijf Jos Vrolijk

  • Meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van verschillende soorten loodsen
  • Turnkey: de bouw van je loods wordt van A tot Z geregeld
  • Specialisten in de bouw van loodsen
  • Wij denken mee: techniek, planning en budgetten - voor, tijdens en na de bouw

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

We helpen je graag met het realiseren van jouw bouwproject.

Scroll naar boven