Loods bouwen

loods bouwenBen je toe aan een nieuwe of extra loods? Wilt u een nieuwe loods bouwen? Wij bouwen loodsen voor de meest uiteenlopende branches. Wil je een eenvoudig ontwerp en een snelle levering? Of bent je op zoek naar een loods met een kantoorruimte? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je uitgebreid adviseren over de mogelijkheden!

Vakmensen voor de bouw van elke loods

Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV kun je inschakelen voor elk project, groot of klein. We begeleiden je vanaf de start en leveren de loods turn-key af. Tijdens de bouwwerkzaamheden blijven we overleggen zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Door onze lage overheadkosten kunnen wij een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding garanderen.


Waarom je loods bouwen met Jos Vrolijk?

  • Meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van loodsen.
  • Turnkey: de bouw van je loods van A tot Z geregeld.
  • Specialisten in de bouw van loodsen
  • Wij denken mee: techniek, planning en budgetten. Voor, tijdens en na de bouw.


Vrijblijvende offerte voor het bouwen van je loods?

Het professionele team van Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV levert de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. We zijn betrokken bij jouw project vanaf het eerste ontwerp tot de oplevering van je bouwproject. Daarbij nemen we je alle zorgen uit handen. Wij komen graag met je in contact.

 

Wij realiseren graag jouw bouwproject!

Bouwbedrijf Jos Vrolijk is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok