fbpx

Loods bouwen

Ben je toe aan een nieuwe of extra loods? Wil je een nieuwe loods bouwen? Wij bouwen loodsen voor de meest uiteenlopende branches. Wil je een eenvoudig ontwerp en een snelle levering? Of ben je op zoek naar een loods met een kantoorruimte? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je uitgebreid adviseren over de mogelijkheden!

"Klanten waarderen vaak onze korte lijnen en directe aanpak. Zeker als het aankomt op het bouwen van een loods. Wij coördineren de complete bouw. Dit doen we door middel van een strakke planning, zodat we snel en efficiënt je loods kunnen opleveren. Dit noemt men ook wel Turn-key loodsenbouw: de bouw van jouw loods van A to Z geregeld!"

Loods bouwen

Vakmensen voor de bouw van elke loods

Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV kun je inschakelen voor elk project, groot of klein. We begeleiden je vanaf de start en leveren de loods turn-key af. Tijdens de bouwwerkzaamheden blijven we overleggen zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Door onze lage overheadkosten kunnen wij een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding garanderen.

Een loods bouwen is voor bouwbedrijf Jos Vrolijk een dagelijkse bezigheid. Al meer dan 25 jaar zijn wij een bekend bouwbedrijf gespecialiseerd in loodsenbouw. Met een team bestaande uit meer dan 50 vakmensen ben je bij ons bouwbedrijf verzekerd van een succesvolle bouw van een agrarische of bedrijfsloods. Van onze calculator tot de metselaar en van de administratieve medewerker tot de timmerman: wij nemen als één hecht team de bouw van de loods volledig uit handen. Vol passie en met plezier!

Waarom je loods bouwen met Jos Vrolijk?Loods bouwen

  • Meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van loodsen
  • Turnkey: de bouw van je loods van A tot Z geregeld
  • Specialisten in de bouw van loodsen
  • Wij denken mee: techniek, planning en budgetten - voor, tijdens en na de bouw

Vrijblijvende offerte voor het bouwen van je loods?

Het professionele team van Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV levert de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. We zijn betrokken bij jouw project vanaf het eerste ontwerp tot de oplevering van je bouwproject. Daarbij nemen we je alle zorgen uit handen. Wij komen graag met je in contact.

loodsenbouw
17-00282-Lans-Nieuwbouw-sorteerloods-ketelhuis-kantine-Dinteloord-4
18-180-Peter-Geus-Uitbreiding-loods-s-Heerenhoek-header2
17-00282-Lans-Nieuwbouw-sorteerloods-ketelhuis-kantine-Dinteloord-1

We helpen je graag met het realiseren van jouw bouwproject.

Scroll naar boven