Loods bouwen

loods bouwenBent u toe aan een nieuwe of extra loods? Wij bouwen loodsen voor de meest uiteenlopende branches. Wilt u een eenvoudig ontwerp en een snelle levering? Of bent u op zoek naar een loods met een kantoorruimte? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden!

Vakmensen voor de bouw van elke loods

Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV kunt u inschakelen voor elk project, groot of klein. We begeleiden u vanaf de start en leveren de loods turn-key af. Tijdens de bouwwerkzaamheden blijven we overleggen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Door onze lage overheadkosten kunnen wij een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding garanderen.


Waarom uw loods bouwen met Jos Vrolijk?

  • Meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van loodsen.
  • Turnkey: de bouw van uw loods van A tot Z geregeld.
  • Specialisten in de bouw van loodsen
  • Wij denken mee: techniek, planning en budgetten. Voor, tijdens en na de bouw.


Vrijblijvende offerte voor het bouwen van uw loods?

Het professionele team van Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV levert de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. We zijn betrokken bij uw project vanaf het eerste ontwerp tot de oplevering van uw bouwproject. Daarbij nemen we u alle zorgen uit handen. Wij komen graag met u in contact.

 

Wij realiseren graag uw bouwproject!

Bouwbedrijf Jos Vrolijk is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok