fbpx

Geïsoleerde loods bouwen

Een geïsoleerde loods bouwen? Neem contact op met Bouwbedrijf Jos Vrolijk!

Als moderne landbouwer ken je het belang van een goede bewaring. Heb je plannen voor een nieuwe geïsoleerde loods of voldoet je huidige loods niet meer aan je verwachtingen? Bouwbedrijf Jos Vrolijk realiseert het naar jouw wensen en hoe deze bij jouw bedrijf past. Zo kun je al je gewassen zo optimaal mogelijk bewaren en de kwaliteit zo hoog mogelijk houden.

Specialist in het bouwen van geïsoleerde loodsen

Wij zijn specialist in het bouwen van geïsoleerde opslagloodsen voor de agrarische sector. Of het nu gaat om een ruimte voor het opslaan van fruit of groente, wij staan voor je klaar. We hebben ruime ervaring in de loodsenbouw in heel Nederland maar ook daarbuiten. Deze ervaring combineren wij met onze kennis op het gebied van bewaren. Zo creëren wij samen met jou een geïsoleerde loods die perfect aan jouw wensen voldoet.

Samen komen we tot het beste resultaat

Wil je graag een loods waarvan de drukwanden zijn opgebouwd uit sandwichpanelen, hout of ben je toch een voorstander van betonconstructies? Wat voor vloer heeft jouw voorkeur? Hoeveel ruimte is benodigd voor in- en uitschuren? Welke beluchting kies je? Met al deze vragen gaan wij samen met jou aan de slag. Daarnaast besteden wij aandacht aan brandveiligheid en energiebesparende maatregelen.

Van ontwerp tot realisatie

Wij bouwen jouw geïsoleerde loods volgens het turn-key principe waarbij wij zorgen voor het ontwerp, de vergunningen en uiteraard, de bouw van de loods. We doen dit binnen de afgesproken tijd en tegen een zeer scherp tarief. We werken met een vaste ploeg vakmensen en proberen je zo min mogelijk te hinderen in je dagelijkse bedrijfsvoering. Alles dat je hoeft te doen is de oogst naar binnen te rijden. En daar wordt iedereen vrolijk van!

Geïnteresseerd? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

We helpen je graag met het realiseren van jouw bouwproject.

Scroll naar top