Geïsoleerde loods bouwen

Een geïsoleerde loods bouwen? Neem contact op met bouwbedrijf Jos Vrolijk!

geisoleerde loods bouwen

Als moderne landbouwer kent u het belang van een goede bewaring. Heeft u plannen voor nieuwe geïsoleerde loods of voldoet uw huidige loods niet meer aan uw verwachtingen? Bouwbedrijf Jos Vrolijk realiseert het naar uw wens en hoe deze bij uw bedrijf past. Zo kunt u al uw gewassen zo optimaal mogelijk bewaren en de kwaliteit zo hoog mogelijk houden.

Specialist in het bouwen van geïsoleerde loodsen

Wij zijn specialist in het bouwen van geïsoleerde opslagloodsen voor de agrarische sector. Of het nu gaat om een ruimte voor het opslaan van uw fruit of groente, wij staan voor u klaar. We hebben ruime ervaring in de loodsenbouw in heel Nederland maar ook daarbuiten. Deze ervaring combineren wij met onze kennis op het gebied van bewaren. Zo creëren wij samen met u een geïsoleerde loods die perfect aan uw wensen voldoet.

Samen komen we tot het beste resultaat

Wilt u graag een loods waarvan de drukwanden zijn opgebouwd uit sandwichpanelen, hout of bent u toch een voorstander van betonconstructies? Wat voor vloer heeft uw voorkeur? Hoeveel ruimte is benodigd voor in- en uitschuren? Welke beluchting kiest u? Met al deze vragen gaan wij samen met u aan de slag. Daarnaast besteden wij aandacht aan brandveiligheid en energiebesparende maatregelen.

Van ontwerp tot realisatie

Wij bouwen uw geïsoleerde loods volgens het turn-key principe waarbij wij zorgen voor het ontwerp, de vergunningen en uiteraard, de bouw van de loods. We doen dit binnen de afgesproken tijd en tegen een zeer scherp tarief. We werken met een vaste ploeg vakmensen en proberen u zo min mogelijk te hinderen in uw dagelijkse bedrijfsvoering. Alles dat u hoeft te doen is de oogst naar binnen te rijden. En daar wordt iedereen vrolijk van!

Geïnteresseerd? Vraag dan nu vrijblijvend uw offerte aan.

Wij realiseren graag uw bouwproject!

Bouwbedrijf Jos Vrolijk is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok