fbpx

Geïsoleerde loods bouwen

Ben je toe aan een nieuwe of extra loods? Wilt u een nieuwe geïsoleerde loods bouwen? Wij bouwen loodsen voor de meest uiteenlopende branches. Wil je een eenvoudig ontwerp en een snelle levering? Of ben je op zoek naar een loods met een kantoorruimte? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je uitgebreid adviseren over de mogelijkheden! Bouwbedrijf Jos Vrolijk realiseert het naar jouw wensen en hoe deze bij jouw bedrijf past.

Specialist in het bouwen van geïsoleerde loodsen

Wij zijn specialist in het bouwen van geïsoleerde opslagloodsen voor de industrie en agrarische sector. Of het nu gaat om een ruimte voor het opslaan van fruit of groente, of een geïsoleerde bedrijfsloods met kantoor, wij staan voor je klaar. We hebben ruime ervaring in de loodsenbouw in heel Nederland maar ook daarbuiten. Deze ervaring combineren wij met onze kennis op het gebied van bewaren. Zo creëren wij samen met jou een geïsoleerde loods die perfect aan jouw wensen voldoet.

Waarom je geïsoleerde loods bouwen met Jos Vrolijk?

  • Geisoleerde loods bouwenMeer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van loodsen
  • Turnkey: de bouw van je loods van A tot Z geregeld
  • Specialisten in de bouw van geïsoleerde loodsen
  • Wij denken mee: techniek, planning en budgetten - voor, tijdens en na de bouw

Samen komen we tot het beste resultaat

Wil je graag een loods waarvan de drukwanden zijn opgebouwd uit sandwichpanelen, hout of ben je toch een voorstander van betonconstructies? Wat voor vloer heeft jouw voorkeur? Hoeveel ruimte is benodigd voor in- en uitschuren? Welke beluchting kies je? Met al deze vragen gaan wij samen met jou aan de slag. Daarnaast besteden wij aandacht aan brandveiligheid en energiebesparende maatregelen.

Van ontwerp tot realisatie

Wij bouwen jouw geïsoleerde loods volgens het turn-key principe waarbij wij zorgen voor het ontwerp, de vergunningen en uiteraard, de bouw van de loods. Het professionele team van Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV levert de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. We zijn betrokken bij jouw project vanaf het eerste ontwerp tot de oplevering van je bouwproject. Daarbij nemen we je alle zorgen uit handen. Daar wordt iedereen vrolijk van!

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

We helpen je graag met het realiseren van jouw bouwproject.

Scroll naar boven