fbpx

Bedrijfspand bouwen

Ben je toe aan een nieuwe kantoorruimte, eventueel met werkplaats of opslagloods? Wij bouwen kantoorpanden, bedrijfspanden en opslagloodsen voor de meest uiteenlopende branches in het midden- en kleinbedrijf. We verzorgen het totaalpakket van ontwerp en vergunningen tot aan een instapklaar bedrijfspand.

Wij bouwen bedrijfspanden voor de meest uiteenlopende branches. Wil je een eenvoudig ontwerp en een snelle levering? Of wil je graag een bedrijfspand bouwen met een extra opslagloods? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je uitgebreid adviseren over de mogelijkheden!

Vakmensen voor de bouw van elk bedrijfspand

Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV kun je inschakelen voor elk project, groot of klein. We begeleiden je vanaf de start en leveren het bedrijfspand turn-key af. Tijdens de bouwwerkzaamheden blijven we overleggen zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Door onze lage overheadkosten kunnen wij een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding garanderen.

Bedrijfspand bouwenWaarom bouwen met Jos Vrolijk?

  • Meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van bedrijfspanden.
  • Turnkey: de bouw van je bedrijfspand van A tot Z geregeld.
  • Specialisten in de bouw van bedrijfspanden
  • Wij denken mee: techniek, planning en budgetten. Voor, tijdens en na de bouw.

Wat zijn de kosten?

Wij bouwen volgens het turn-key principe waarbij wij zorgen voor het ontwerp, de vergunningen en uiteraard, de bouw van het bedrijfspand. We doen dit binnen de afgesproken tijd en tegen een zeer scherp tarief. We werken met een vaste ploeg vakmensen en proberen je zo min mogelijk overlast te bezorgen. Alles wat je hoeft te doen is de inrichting naar binnen te rijden. En daar wordt iedereen vrolijk van!

Liever eerst een vrijblijvende offerte ontvangen?

Het professionele team van Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV levert de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. We zijn betrokken bij jouw project vanaf het eerste ontwerp tot de oplevering van je bouwproject. Daarbij nemen we je alle zorgen uit handen. Wij komen graag met je in contact.

Interesse?

Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

We helpen je graag met het realiseren van jouw bouwproject.

Scroll naar boven