fbpx

Bedrijfshal bouwen

Wil je een nieuwe of extra bedrijfshal bouwen? Is je huidige pand te klein, verouderd of heb je gewoon een betere hal nodig? Dan is Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV jouw deskundige partner om een nieuwe bedrijfshal te bouwen. Wij bouwen bedrijfshallen voor de meest uiteenlopende branches. Wil je een eenvoudig ontwerp en een snelle levering van jouw nieuwe bedrijfshal? Wij denken met je mee over een reële planning. Ben je op zoek naar een geïsoleerde productiehal, of een hal met veel opslagruimte? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je uitgebreid adviseren over de mogelijkheden!

Vakmensen voor elke bedrijfshal

Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV kun je inschakelen voor elk project, groot of klein. We begeleiden je vanaf de start en leveren de bedrijfshal turn-key af. Tijdens de bouwwerkzaamheden blijven we overleggen zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Door onze lage overheadkosten kunnen wij een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding garanderen.

Bedrijfshal bouwen

Bedrijfshallen bouwen

Wij bouwen bedrijfshallen in alle soorten en maten, volledig afgestemd op jouw wensen. Door de jarenlange ervaring die wij opgebouwd hebben kunnen we iedere klus tot in de puntjes voorbereiden. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Persoonlijk contact en korte lijnen vinden wij dan ook zeer belangrijk.

Waarom bouwen met Jos Vrolijk?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Turnkey: de bouw van je bedrijfshal van A tot Z geregeld.
  • Specialisten in de bouw van bedrijfshallen
  • Wij denken mee: techniek, planning en budgetten. Voor, tijdens en na de bouw.

Kosten bedrijfshal bouwen?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Het professionele team van Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV levert de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. We zijn betrokken bij je project vanaf het eerste ontwerp tot de oplevering van je bouwproject. Daarbij nemen we je alle zorgen uit handen. Wij komen graag met je in contact.

We helpen je graag met het realiseren van jouw bouwproject.

Scroll naar boven