fbpx
Vacature

VACATURE | Junior BIM modelleur

Heb jij onlangs je MBO/HBO-opleiding Bouwkunde afgerond en kan je niet wachten om als junior BIM modelleur met Revit en BIM aan de slag te gaan? Heb je daarnaast relevante stage-ervaring of diverse projecten tijdens je studie uitgewerkt in Revit? Lees dan snel verder.

Team Jos Vrolijk

Hoor jij binnenkort ook bij Team Jos Vrolijk?  Bij ons werk je in een comfortabele, moderne omgeving waar je van alle gemakken bent voorzien. Met onze bouwfamilie zijn we betrokken vanaf het eerste ontwerp tot de oplevering van elke klus. Kwalitatief goed werk leveren vinden we belangrijk, fijne collega’s en een goede werksfeer ook. Ons motto: samen bouwen.

Functieomschrijving BIM Modelleur

Als junior BIM modelleur ben je verantwoordelijk voor het technisch uitwerken van projecten in Revit in BIM omgeving. Je maakt het ontwerp voor bouwkundige modellen met behulp van Revit. Als junior BIM modelleur wordt er verwacht dat je conceptueel en analytisch kunt nadenken en actief betrokken wilt zijn bij de verdere ontwikkeling van Revit en BIM. Je krijgt de mogelijkheid om aan diverse BIM projecten te werken, van nieuwbouw tot bestaande bouwprojecten. Het is belangrijk dat je over de nodige bouwkundige kennis beschikt en deze wilt ontwikkelen. Ook verwachten we dat je beschikt over een pro-actieve houding, waar je het team mee helpt zo efficiënt mogelijk te presteren.

Functie-eisen

  • Afgeronde MBO/HBO-opleiding richting Bouwkunde
  • Aantoonbare ervaring met Revit en BIM (dit kan ook een relevante stage zijn)
  • Jij hebt een sterk ontwikkeld ruimtelijk en bouwkundig inzicht
  • Jij bent ambitieus, toont initiatief en hebt een hands-on mentaliteit
  • Schriftelijk en mondeling communicatief vaardig
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Zie jij een uitdaging en ben je benieuwd naar ons bedrijf? Stuur dan je ambities en motivatie naar sollicitatie@josvrolijk.nl. Je bent van harte welkom.

Scroll naar top