Food

Een van onze specialisaties is het bouwen voor de Food-industry. Dit is een vak apart omdat we als bouwbedrijf te maken krijgen met HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Dit is de risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Of het nu gaat om een bakkerij, restaurant, cafetaria of supermarkt, wij zoeken samen met je naar de beste bouwtechnische oplossingen die voor jouw bedrijf gelden. Uiteraard werken we altijd samen als team. We plegen veel overleg, voor en tijdens de bouwwerkzaamheden. Hierdoor weten we steeds een besparing op de kosten te realiseren.

Hygiëne is heel belangrijk

Voor bedrijven die te maken hebben met voedsel is hygiëne heel belangrijk. Wij bieden je diverse oplossingen voor het realiseren van een werkomgeving waarbij de kans op besmetting klein is. We kunnen onder andere zorgen voor:

  • Vloerafvoeren die schoonmaken vereenvoudigen
  • Speciale foodsafe coating
  • Grote schuifdeuren en automatische roldeuren
  • Schimmelafwerende afwerking van naden en kieren
  • Afneembaar schilderwerk

Ben je op zoek naar een bouwbedrijf voor de voedselverwerkende sector, dan ben je bij ons op het juiste adres.

Wij realiseren graag jouw bouwproject!

Bouwbedrijf Jos Vrolijk is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok