Actueel

Ivo 12,5 jaar in dienst

Vandaag is onze Ivo 12,5 jaar in dienst! Van harte gefeliciteerd Ivo, we zijn trots om jou al zo lang bij ons team te hebben en hopen dat ook nog lang zo te houden.

Lees meer...

Certificaat asbestverwijdering

Vanaf vandaag zijn wij gecertificeerd asbestverwijderaar en de eerste klussen staan al op de planning. Vanaf nu hebben we dus alles onder één dak. Wil je meer informatie over het verwijderen van asbest en het terugleggen van een nieuw dak? Vul dan hier een aanvraagformulier in of neem contact op met Teun van Nieuwenhuijzen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0168820090).

Lees meer...

kerstsluiting van 25-12 t/m 5-1

Van 25 december t/m 05 januari genieten wij van onze vakantie, dus vanaf 8 januari 2018 staan wij weer uitgerust voor u klaar!

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Lees meer...

Bouwbedrijf Jos Vrolijk realiseert duurzaam koelhuis in Oostkapelle

Binnenkort start Bouwbedrijf Jos Vrolijk met de bouw van een duurzaam koelhuis in Oostkapelle. Dit in opdracht van de gemengde biologisch-dynamische boerderij Ter Linde. Deze boerderij teelt aardappelen, fruit en verschillende groentes, heeft eigen melkkoeien met een kaasmakerij en verkoopt eigen producten in hun Loverendale boerderijwinkel.

Lees meer...

Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw bouwproject. Klik hier om een offerte aan te vragen >