Actueel

Maak kennis met Bouwbedrijf Jos Vrolijk op 15 juni a.s.

Op zaterdag 15 juni vieren wij de officiële opening van ons bedrijf. De afgelopen twee jaar hebben wij hard gewerkt aan het realiseren van een prettige werkomgeving én een topteam. Het resultaat laten we graag aan je zien tijdens onze Open Dag. Er is genoeg vermaak voor jong en oud, volg bijvoorbeeld de rondleiding met quiz en ontvang een leuke goodiebag. Daarnaast maak je ook nog kans op een mooie en vooral handige hoofdprijs, maar wat dat is, houden we nog even geheim.

Lees meer...

Ivo 12,5 jaar in dienst

Vandaag is onze Ivo 12,5 jaar in dienst! Van harte gefeliciteerd Ivo, we zijn trots om jou al zo lang bij ons team te hebben en hopen dat ook nog lang zo te houden.

Lees meer...

Bouwbedrijf Jos Vrolijk realiseert duurzaam koelhuis in Oostkapelle

Binnenkort start Bouwbedrijf Jos Vrolijk met de bouw van een duurzaam koelhuis in Oostkapelle. Dit in opdracht van de gemengde biologisch-dynamische boerderij Ter Linde. Deze boerderij teelt aardappelen, fruit en verschillende groentes, heeft eigen melkkoeien met een kaasmakerij en verkoopt eigen producten in hun Loverendale boerderijwinkel.

Lees meer...

Certificaat asbestverwijdering

Vanaf vandaag zijn wij gecertificeerd asbestverwijderaar en de eerste klussen staan al op de planning. Vanaf nu hebben we dus alles onder één dak. Wil je meer informatie over het verwijderen van asbest en het terugleggen van een nieuw dak? Vul dan hier een aanvraagformulier in of neem contact op met Teun van Nieuwenhuijzen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0168820090).

Lees meer...

Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw bouwproject. Klik hier om een offerte aan te vragen >