Actueel

VCA certificaat voor Bouwbedrijf Jos Vrolijk

Inmiddels is het certificaat binnen, Bouwbedrijf Jos Vrolijk is officieel VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is in het leven geroepen om de veiligheid op de werkplek te vergroten. Het zorgt ervoor dat zowel werkgevers als werknemers bewust zijn van de gevaren om zich heen. Daarnaast geeft een VCA certificering een duidelijke indicatie dat een bedrijf aan veiligheidseisen voldoet en dat de werknemer op de hoogte is van de veiligheidsregelgeving.

Erico 25 jaar in dienst

In augustus was vakman Erico van Es al 25 jaar in dienst, wat een toewijding! We zijn blij met iemand als Erico bij ons team en hopen nog lang van zijn kwaliteiten te mogen genieten. Van harte gefeliciteerd, Koos!

Maak kennis met Bouwbedrijf Jos Vrolijk op 15 juni a.s.

Op zaterdag 15 juni vieren wij de officiële opening van ons bedrijf. De afgelopen twee jaar hebben wij hard gewerkt aan het realiseren van een prettige werkomgeving én een topteam. Het resultaat laten we graag aan je zien tijdens onze Open Dag. Er is genoeg vermaak voor jong en oud, volg bijvoorbeeld de rondleiding met quiz en ontvang een leuke goodiebag. Daarnaast maak je ook nog kans op een mooie en vooral handige hoofdprijs, maar wat dat is, houden we nog even geheim.

Lees meer...

Terugblik open dag

Afgelopen zaterdag 15 juni vierden we de officiële opening van ons bedrijf. Tijdens de Open Dag hadden bezoekers de kans om een kijkje in de keuken te nemen bij Bouwbedrijf Jos Vrolijk. Middels een 'speurtocht' liep je langs de verschillende afdelingen en zag je alle gezichten van Team Jos Vrolijk, natuurlijk eindigend op de bouwplaats tussen het geweld van ons indrukwekkende wagenpark.

Lees meer...

Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw bouwproject. Klik hier om een offerte aan te vragen >