Actueel

Terugblik open dag

Afgelopen zaterdag 15 juni vierden we de officiële opening van ons bedrijf. Tijdens de Open Dag hadden bezoekers de kans om een kijkje in de keuken te nemen bij Bouwbedrijf Jos Vrolijk. Middels een 'speurtocht' liep je langs de verschillende afdelingen en zag je alle gezichten van Team Jos Vrolijk, natuurlijk eindigend op de bouwplaats tussen het geweld van ons indrukwekkende wagenpark.

Lees meer...

Maak kennis met Bouwbedrijf Jos Vrolijk op 15 juni a.s.

Op zaterdag 15 juni vieren wij de officiële opening van ons bedrijf. De afgelopen twee jaar hebben wij hard gewerkt aan het realiseren van een prettige werkomgeving én een topteam. Het resultaat laten we graag aan je zien tijdens onze Open Dag. Er is genoeg vermaak voor jong en oud, volg bijvoorbeeld de rondleiding met quiz en ontvang een leuke goodiebag. Daarnaast maak je ook nog kans op een mooie en vooral handige hoofdprijs, maar wat dat is, houden we nog even geheim.

Lees meer...

Certificaat asbestverwijdering

Vanaf vandaag zijn wij gecertificeerd asbestverwijderaar en de eerste klussen staan al op de planning. Vanaf nu hebben we dus alles onder één dak. Wil je meer informatie over het verwijderen van asbest en het terugleggen van een nieuw dak? Vul dan hier een aanvraagformulier in of neem contact op met Teun van Nieuwenhuijzen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0168820090).

Lees meer...

Ivo 12,5 jaar in dienst

Vandaag is onze Ivo 12,5 jaar in dienst! Van harte gefeliciteerd Ivo, we zijn trots om jou al zo lang bij ons team te hebben en hopen dat ook nog lang zo te houden.

Lees meer...

Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw bouwproject. Klik hier om een offerte aan te vragen >