Actueel

Oplevering Manege Hillegersberg

Door de aanleg van de verlengde snelweg A16 was Manege Hillegersberg genoodzaakt te verhuizen. Rob en Antoinette Diks schakelden DLV Advies in, en wij hebben de kans gekregen om dit mooie project te realiseren. Er moest rekening gehouden worden met de sterk gestegen bouwprijzen sinds het moment van afspraken met Rijkswaterstaat, en door bepaalde bezuinigen door te voeren zonder in te leveren op kwaliteit is het gelukt om binnen het budget te bouwen.

Lees meer...

VCA certificaat voor Bouwbedrijf Jos Vrolijk

Inmiddels is het certificaat binnen, Bouwbedrijf Jos Vrolijk is officieel VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is in het leven geroepen om de veiligheid op de werkplek te vergroten. Het zorgt ervoor dat zowel werkgevers als werknemers bewust zijn van de gevaren om zich heen. Daarnaast geeft een VCA certificering een duidelijke indicatie dat een bedrijf aan veiligheidseisen voldoet en dat de werknemer op de hoogte is van de veiligheidsregelgeving.

Terugblik open dag

Afgelopen zaterdag 15 juni vierden we de officiƫle opening van ons bedrijf. Tijdens de Open Dag hadden bezoekers de kans om een kijkje in de keuken te nemen bij Bouwbedrijf Jos Vrolijk. Middels een 'speurtocht' liep je langs de verschillende afdelingen en zag je alle gezichten van Team Jos Vrolijk, natuurlijk eindigend op de bouwplaats tussen het geweld van ons indrukwekkende wagenpark.

Lees meer...

Erico 25 jaar in dienst

In augustus was vakman Erico van Es al 25 jaar in dienst, wat een toewijding! We zijn blij met iemand als Erico bij ons team en hopen nog lang van zijn kwaliteiten te mogen genieten. Van harte gefeliciteerd, Koos!

Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw bouwproject. Klik hier om een offerte aan te vragen >