Asbest saneren

Zolang asbest vastzit in een materiaal is het eigenlijk niet gevaarlijk. Dit kan echter veranderen als asbestvezels vrijkomen en in de lucht belanden. Dan vormt asbest een groot risico voor de volksgezondheid. Daarom heeft de overheid besloten dat in 2024 alle asbest verwijderd moet zijn van de Nederlandse daken.

Asbestsanering moet altijd door een gespecialiseerd bedrijf gebeuren. In sommige gevallen kun je een subsidie van de overheid krijgen voor het laten weghalen van asbest. Zowel bedrijven als particulieren komen in aanmerking voor deze subsidie. 

asbest erafAsbest eraf, Vrolijk erop

Bij het verwijderen van asbest komt behoorlijk wat kijken. Er moet onder andere een asbestinventarisatie worden uitgevoerd en er moet bij de gemeente een sloopmelding worden ingediend. Bouwbedrijf Jos Vrolijk begeleidt je bij het gehele traject van asbestverwijdering conform de huidige wetgeving. We saneren je huidige dak en vervangen deze door een nieuw dak. Alle asbestsaneringswerkzaamheden worden professioneel en vakbekwaam uitgevoerd.

Bouwbedrijf Jos Vrolijk

  • zorgt voor de sloopvergunning
  • stelt de inventarisatierapporten op
  • voert de asbestverwijdering snel, veilig en milieuvriendelijk uit
  • voorziet je gebouw van een nieuw dak

Jouw asbest eraf?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het verwijderen van asbest? Vraag dan nu een offerte aan.

Bekijk ook de subsidiemogelijkheden voor het verwijderen van asbest.

Wij realiseren graag jouw bouwproject!

Bouwbedrijf Jos Vrolijk is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok