Bouwbedrijf Jos Vrolijk realiseert duurzaam koelhuis in Oostkapelle

Binnenkort start Bouwbedrijf Jos Vrolijk met de bouw van een duurzaam koelhuis in Oostkapelle. Dit in opdracht van de gemengde biologisch-dynamische boerderij Ter Linde. Deze boerderij teelt aardappelen, fruit en verschillende groentes, heeft eigen melkkoeien met een kaasmakerij en verkoopt eigen producten in hun Loverendale boerderijwinkel.

Een duurzaam koelhuis voor geconditioneerde bewaring van peren, appels, aardappelen en uien kan hierbij dus niet ontbreken! De architecten van DLV Advies ontwierpen speciaal voor biologisch-dynamische boerderij Ter Linde een geschikte bewaarruimte.

Project Ter Linde Oostkapelle

Wij realiseren graag jouw bouwproject!

Bouwbedrijf Jos Vrolijk is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok