Bouwbedrijf Jos Vrolijk werkt aan de toekomst

Bouwbedrijf Jos Vrolijk werkt aan de toekomst

Bouwbedrijf Jos Vrolijk uit Zevenbergen is het nieuwe jaar succesvol begonnen. Het eigentijdse bouwbedrijf komt voort uit de bekende Vrolijk Groep maar is een geheel nieuwe en zelfstandige speler op de bouwmarkt. Voortaan kan men voor alle agrarische bouwprojecten en kleinere industriële projecten terecht bij Bouwbedrijf Jos Vrolijk.

Betere dienstverlening

“We kunnen met dit nieuwe bedrijf onze klanten nog beter van dienst zijn”, vertelt Jos Vrolijk. “We zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een groot en veelzijdig bouwbedrijf met ervaring in allerlei sectoren, nu wordt het tijd om ons te specialiseren”.

Andere aanpak

Agrarische en kleinere industriële gebouwen vereisen een andere aanpak dan grote utiliteitsbouw. Om alle klanten evenveel aandacht te kunnen blijven garanderen is de nieuwe tak naast de Vrolijk groep gerealiseerd, gebruikmakend van de expertise en het vakmanschap van het huidige personeel. “Met deze aanpassing hopen we iedereen duidelijk te maken dat elk project, groot of klein, van harte welkom is en dat iedereen op dezelfde professionele manier geholpen wordt,” aldus Karel Vrolijk.

Bouwbedrijf Jos Vrolijk

Vanaf 1 januari is Bouwbedrijf Jos Vrolijk de uitvoerder van alle agrarische bouwprojecten, zowel voor nieuwbouw als (asbest)renovatie. Daarnaast kan men er terecht voor de nieuwbouw en renovatie van bedrijfspanden in het midden- en kleinbedrijf.

Wij realiseren graag jouw bouwproject!

Bouwbedrijf Jos Vrolijk is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok